helder hoofd wijs hartmoedige interactieduurzaam geluk

Link naar Meditaties
Meer info
Online Training
Online Seminar

hallo wakker mens

Waarom Met aandacht Werken?

De omstandigheden waarin we als mens leven zijn enorm snel veranderd. Terwijl ons brein probeert vast te houden aan het oude en bekende. Dat geeft op veel vlakken problemen. Om de nieuwe situaties bij te benen en niet te verzanden in stress, piekeren en twijfel heeft ons brein aandachtstraining nodig. Zelfbewustzijn, bewustzijn van anderen, compassie en focus op dat wat werkelijke belangrijk is. Voor ons als individu, voor elkaar en de aarde waarop we leven.

Wetenschap onderbouwt de effecten van Mindfulness. Het maakt het grote verschil in levenskwaliteit en de keuzes die je maakt. In plaats van automatisch reageren, bewust reageren. Dat betekent ook problemen erkennen en samen aangaan. Vanuit een vriendelijke intentie eerlijk en duidelijk kunnen zijn.

Werken vanuit een stevige vertrouwde thuisbasis van innerlijke rust, ontspanning, wijsheid en verbinding. Juist nu voldoening en betekenis blijven ervaren uit je werk.

Wil jij dat ook? Laten we samen trainen. 

MO Online Training

MINDFULNESS-BASED WERKEN & LEIDERSCHAP

Hoe wij werken in organisaties:

Mindfulness in Learn & Development

De onboarders beginnen aan de Mindful Introductie Workshop. Neurowetenschap, stressoren, het effect van aandacht en open uitnodiging tot bewust werken en meditatie via de M.O app.

De Training Werken met Aandacht geeft focus op persoonlijke & zakelijke ontwikkeling middels mindfulness. Meer innerlijke rust, bewustere keuzes, eerlijke en vriendelijke communicatie, creativiteit en duurzaamheid zijn thema’s in deze training.

Borging. Er worden REBOOT Workshops aangeboden met actuele thema’s die spelen in de organisatie. Buddies houden elkaar wakker op ontwikkelingspunten en de Interne Ambassadeurs initiëren meditatiebreaks en kunnen met M.O’s projectleider sparren over de dagelijkse implementatie van mindfulness op de werkvloer.

Stel je vraag aan projectleider Sabine

Intern Mindfulness Netwerk – Mindful Project Leider

Een van onze interim Mindful Project leiders is co-founder van het EY Mindfulness Netwerk. Middels Webinars & Online trainingen worden medewerkers uitgenodigd mindful te werken en ontwikkelen. Daarnaast werken wij aan de Team Ontwikkelings Trajecten.

Stel je vraag aan projectleider Josta

Bewust Betekenisvol Leiderschap

De leiderschapsontwikkeling bij partner AES is gefaciliteerd door een mix van Groepstraining van lokaal en internationale leiders en lange termijn individuele Leiderschapstrajecten.Waarbij de individuele training de progressie op teamniveau verhelderd en versneld.

Stel je vraag aan projectleider Olga

Mindfulness Basis + Thema Trainingen

Naast de Mindful Basis Training biedt gemeente Alkmaar middels de Alkmaar Academie haar medewerkers 3 thema trainingen aan. Deze bestaan uit twee individuele sessies om persoonlijke patronen en ontwikkelingswensen te verduidelijken en 4 groepssessies. De huidige trainings thema’s zijn: Afleiding of Aandacht of Werk Prive Balans of Fysieke intelligentie. De trainingen zijn voor iedereen beschikbaar en zijn geschikt voor verdieping en opfrissing van de Mindfulness Basis training.

Stel je vraag aan projectleider Sabine

Mindfulness & R.o.i

Download onze whitepaper

WETENSCHAP + BUSINESS CASES

Wat is de oorsprong van mindfulness en wat vertelt meer dan 40 jaar wetenschappelijk onderzoek aan gerenomeerde Universiteiten? Wat zeggen grote bedrijven als SAP over de implementatie van Mindfulness? Bekijk de Tedtalk van SAP’s Chief Mindfulness Officer en download onze whitepaper

[popup_trigger id=”1331″][/popup_trigger]

ALLES BEGINT MET EEN ONTMOETING

Online en hopelijk snel weer off line! We houden van exploreren van uitdagingen en behoeften binnen de organisatie. Als we iets voor elkaar kunnen betekenen merken we in gesprek wat er nodig is.

contact