helder hoofd wijs hartmoedige interactieduurzaam geluk

De voordelen van INCOMPANY

Mindfulness training in je bedrijf inzetten middels een incompany training heeft behoorlijk wat extra voordelen. Elke organisatie is uniek, heeft zijn een eigen cultuur en werkwijze en daar kan de training op worden afgestemd middels maatwerk. Zo kunnen er bijvoorbeeld bedrijfsspecifieke casussen behandeld worden gedurende de training, kan een locatie nabij het kantoor gekozen worden en kunnen de deelnemers het geleerde gezamenlijk op de werkvloer toepassen. Onderstaande Al onze incompany trainingen zijn te transformeren tot  maatwerk trainingen.

BORGING Omdat collega’s samen trainen, buddy’s vormen en werkgerelateerde opdrachten samen doen, zoals Bewust Vergaderen en Mindful Feedback, wordt Mmindfulness onderdeel van de cultuur. Een incompany training is ook vaak per medewerker goedkoper.

Mindfulness-based werken Incompany

Mindfulness-based leiderschap Incompany

Mindfulness-Based THEMA TRAININGEN

borgen en implementeren de werkvloer

werkwijze

Hoe wij werken in organisaties:

Mindfulness in Learn & Development

De onboarders beginnen aan de Mindful Basic’s Workshop. Neurowetenschap, stressoren, het effect van mindfulness en open uitnodiging tot bewust werken en meditatie via de MO app.

De Mindful Business Training geeft focus op persoonlijke & zakelijke ontwikkeling middels mindfulness. Meer innerlijke rust, bewustere keuzes, eerlijke en vriendelijke communicatie, creativiteit en duurzaamheid zijn thema’s in deze training.

Borging. Er worden Reboot Workshops aangeboden met actuele thema’s uit de organisatie. Buddies houden elkaar wakker op ontwikkelingspunten en de Interne Ambassadeurs initiëren meditatiebreaks en kunnen met MO’s projectleider sparren over de dagelijkse implementatie van mindfulness op de werkvloer.

Stel je vraag aan projectleider Sabine

Intern Mindfulness Netwerk – Mindful Project Leider

Een van onze interim Mindful Project leiders is co-founder van het EY Mindfulness Netwerk. Middels Webinars & Online trainingen worden medewerkers uitgenodigd mindful te werken en ontwikkelen. Daarnaast werken wij aan de Team Ontwikkelings Trajecten.

Stel je vraag aan projectleider Josta

Bewust Betekenisvol Leiderschap

De leiderschapsontwikkeling bij partner AES is gefaciliteerd door een mix van Groepstraining van lokaal en internationale leiders en lange termijn individuele Leiderschapstrajecten.  Waarbij de individuele training de progressie op teamniveau verhelderd en versneld.

Stel je vraag aan projectleider Olga

Mindfulness Basis + Thema Trainingen

Naast de Mindful Basis Training biedt gemeente Alkmaar middels de Alkmaar Academie haar medewerkers 3 thema trainingen aan. Deze bestaan uit twee individuele sessies om persoonlijke patronen en ontwikkelingswensen te verduidelijken en 4 groepssessies. De huidige trainings thema’s zijn: Afleiding of Aandacht of Werk Prive Balans of Fysieke intelligentie. De trainingen zijn voor iedereen beschikbaar en zijn geschikt voor verdieping en opfrissing van de Mindfulness Basis training.

Stel je vraag aan projectleider Sabine

Het effect

Er is veel onderzoek gedaan naar de effecten van mindfulness. Download onze whitepaper voor bronnen en meer informatie.

Beoefenaars van mindfulness:

  • hebben een sterkere focus en kunnen zich beter concentreren
  • hebben minder last van stress
  • zijn veerkrachtiger (herstellen sneller na stress)
  • managen hun energie beter
  • zijn creatiever
  • krijgen meer zelfvertrouwen
  • kunnen makkelijker een gezamenlijke visie ontwikkelen 
  • beschikken over een beter geheugen, het reactievermogen wordt sneller en de mentale en fysieke veerkracht nemen toe
  • hebben een groter empathisch vermogen en betere en bevredigende relaties