helder hoofd wijs hartmoedige interactieduurzaam geluk

introductie Workshop werken met aandacht

Ervaar wat werken met aandacht voor jou, je team en de organisatie kan doen

  • Krijg inzicht in het potentieel van mindful werken
  • Leer over het brein en aandacht middels neurowetenschappelijk onderzoek
  • Ervaar het effect van werken met aandacht en stress
  • Een tipje van de sluier over hoe werken met focus versus afleiding
  • Het (brein)verschil tussen leven en werken op de automatische piloot en aanwezig zijn

 

Sta bewuster in je werkende leven.

Eén van de beste manieren om kennis te maken met aandachtstraining is met deze 3 uur durende introductieworkshop, die jouw medewerkers een betere kijk geeft op wat mindfulness wel en niet is, hoe het is ontstaan en wat de impact van mindfulness is. 

De sessie is niet alleen informatief, maar ook ervaringsgericht en bevat enkele basisoefeningen en tips die jouw medewerkers na de sessie direct kunnen gaan toepassen.

Deze workshop kan qua lengte en indeling worden aangepast. De workshop is een uitstekende manier om teams te motiveren om gezamenlijk meer te leren over mindfulness of om de interesse in een volledige mindfulnesstraining te peilen.

Past Mindful Werken bij jullie?

Mindfulness is niets nieuws. Het is een buzzwoord maar staat voor de vaardigheid je aandacht te kunnen richten in het heden zonder oordeel. Dit is voor iedereen ongeacht afkomst, leeftijd of functie een belangrijke vaardigheid.

In onze workshops gebruiken we laagdrempelige voorbeelden, humor en wetenschap om mensen te laten ervaren wat mindfulness is.

Voor nieuwsgierige mensen, mensen die zich willen ontwikkelen en gezond willen werken. Voor critici, early adaptors en mensen met een allergische reactie op het woord mindfulness is deze workshop geschikt!

Investering: vanaf € 900,- voor 3 uur

Pakket korting: Er is mogelijkheid om deze workshop te combineren met een volledig trainingstraject, waardoor de prijs lager zal uitvallen.

Locatie: in overleg: on-site op kantoor, in ons centrum, elders in Nederland   of online.

 

Deelnemers

Omdat wij een organisatie zijn met professionele trainers door het hele land kunnen wij overal kleine maar ook landelijke grote events begeleiden in de kennismaking met Mindful Werken, leidinggeven en organisatie ontwikkeling.

Vanaf 10 deelnemers tot 250 deelnemers.

Wetenschap over Mindfulness

Lees meer over de geschiedenis, de wetenschap en hoe organisaties mindfulness succesvol inzetten.

Download de whitepaper