helder hoofd wijs hartmoedige interactieduurzaam geluk

Hoe wil jij het verschil maken?

[popup_trigger id=”1025″][/popup_trigger]

Van Stress en haast naar Innerlijke rust, regie en Betrokkenheid

Voor jou incompany
[popup_trigger id=”853″][/popup_trigger]

Van onbewuste interactie naar Samenwerken vanuit je wakkere zelf

Voor jou incompany
[popup_trigger id=”919″][/popup_trigger]

van RATrace naar leiding geven met aandacht en Betekenis

Voor jou Incompany

hallo jij, mens UIT DE 21ste EEUW!

Waarom Met aandacht Werken?

Mensen in de 21e eeuw. Relatief kort geleden leefden we nog als jagers en verzamelaars. De omstandigheden waarin we als mens leven zijn enorm snel veranderd. Terwijl ons brein niet heel hard is mee veranderd! Dat geeft op veel vlakken problemen. Om de 21e eeuw bij te benen en niet te verzanden in stress, mentale ziekten, afbraak van mens, maatschappij en aarde heeft ons brein aandachtstraining nodig! Zelfbewustzijn, bewustzijn van anderen en focus op dat wat werkelijke belangrijk is.

De Wetenschap, onze persoonlijke dagelijkse ervaring en de reacties van de vele honderden deelnemers die we hebben getraind onderschrijven dit. De belangrijkste vaardigheid is om je aandacht te kunnen richten en bewust te zijn van wat er gaande is op dit moment. Dat maakt het grote verschil in levenskwaliteit en de keuzes die je maakt. In plaats van automatisch reageren, bewust reageren. Dat betekent ook problemen erkennen en samen aangaan. Vanuit een vriendelijke intentie eerlijk en duidelijk kunnen zijn.

Hiervoor is (brein) training nodig. Heldere doeltreffende inspirerende mindfulness based training. Als stevige vertrouwde thuisbasis van innerlijke rust, ontspanning, wijsheid, verbinding en werkplezier. Wil jij dat ook?

MELD JE AAN VOOR ONS WEBINAR: 'met aandacht werken'

MINDFULNESS-BASED WERKEN & LEIDERSCHAP

Hoe wij werken in organisaties:

Mindfulness in Learn & Development

De onboarders beginnen aan de Mindful Introductie Workshop. Neurowetenschap, stressoren, het effect van aandacht en open uitnodiging tot bewust werken en meditatie via de M.O app.

De Training Werken met Aandacht geeft focus op persoonlijke & zakelijke ontwikkeling middels mindfulness. Meer innerlijke rust, bewustere keuzes, eerlijke en vriendelijke communicatie, creativiteit en duurzaamheid zijn thema’s in deze training.

Borging. Er worden REBOOT Workshops aangeboden met actuele thema’s die spelen in de organisatie. Buddies houden elkaar wakker op ontwikkelingspunten en de Interne Ambassadeurs initiëren meditatiebreaks en kunnen met M.O’s projectleider sparren over de dagelijkse implementatie van mindfulness op de werkvloer.

Stel je vraag aan projectleider Sabine

Intern Mindfulness Netwerk – Mindful Project Leider

Een van onze interim Mindful Project leiders is co-founder van het EY Mindfulness Netwerk. Middels Webinars & Online trainingen worden medewerkers uitgenodigd mindful te werken en ontwikkelen. Daarnaast werken wij aan de Team Ontwikkelings Trajecten.

Stel je vraag aan projectleider Josta

Bewust Betekenisvol Leiderschap

De leiderschapsontwikkeling bij partner AES is gefaciliteerd door een mix van Groepstraining van lokaal en internationale leiders en lange termijn individuele Leiderschapstrajecten.Waarbij de individuele training de progressie op teamniveau verhelderd en versneld.

Stel je vraag aan projectleider Olga

Mindfulness Basis + Thema Trainingen

Naast de Mindful Basis Training biedt gemeente Alkmaar middels de Alkmaar Academie haar medewerkers 3 thema trainingen aan. Deze bestaan uit twee individuele sessies om persoonlijke patronen en ontwikkelingswensen te verduidelijken en 4 groepssessies. De huidige trainings thema’s zijn: Afleiding of Aandacht of Werk Prive Balans of Fysieke intelligentie. De trainingen zijn voor iedereen beschikbaar en zijn geschikt voor verdieping en opfrissing van de Mindfulness Basis training.

Stel je vraag aan projectleider Sabine

Mindfulness & R.o.i

Download onze whitepaper

WETENSCHAP + BUSINESS CASES

Wat is de oorsprong van mindfulness en wat vertelt meer dan 40 jaar wetenschappelijk onderzoek aan gerenomeerde Universiteiten? Wat zeggen grote bedrijven als SAP over de implementatie van Mindfulness? Bekijk de Tedtalk van SAP’s Chief Mindfulness Officer en download onze whitepaper

[popup_trigger id=”1331″][/popup_trigger]

ALLES BEGINT MET EEN ONTMOETING

Mindful Sparren doen we graag, we houden niet van sales maar wel van exploratie van uitdagingen en behoeften in de organisatie. Als we iets voor elkaar kunnen betekenen merken we in gesprek wat er nodig is.Oprechte nieuwsgierigheid geeft inspirerende gesprekken en zo leren we altijd iets van elkaar.

contact