helder hoofd wijs hartmoedige interactieduurzaam geluk

Onze open trainingen

Organisatie Interviews

MO & R.o.i

Download onze whitepaper

WETENSCHAP + BUSINESS CASES

Het welzijn van de mens voorop in de organisatie! Het werkelijk R.O.I is werkgeluk en een gezonde florerende organisatie die bijdraagt aan de maatschappij en zorg draagt voor de planeet. Wat zeggen grote bedrijven als SAP over de implementatie van Mindfulness? Bekijk de Tedtalk van SAP’s Chief Mindfulness Officer waarom stelt EY een Chief Wellbeing.  Download onze whitepaper

Hoe wij werken in organisaties:

Bewust Betekenisvol Leiderschap

De leiderschapsontwikkeling bij partner AES is gefaciliteerd door een mix van Groepstraining van lokaal en internationale leiders en lange termijn individuele Leiderschapstrajecten.Waarbij de individuele training de progressie op teamniveau verhelderd en versneld.

Stel je vraag aan projectleider Olga

Intern Mindfulness Netwerk – Mindful Project Leider

Een van onze interim Mindful Project leiders is co-founder van het EY Mindfulness Netwerk. Middels Webinars & Online trainingen worden medewerkers uitgenodigd mindful te werken en ontwikkelen. Daarnaast werken wij aan de Team Ontwikkelings Trajecten.

Stel je vraag aan projectleider Josta

Incompany bij corporates & overheid

Voor o.a Rabobank, KPN en Abnamro, Buza, Gemeenten verzorgen wij diverse trainingen. Van Bewust Werken, Mindful Spreken, Jobcrafting, Sterke kanten ontwikkeling, Mindful Loopbaan ontwikkeling, mentorship, teamontwikkeling en duurzaam leiderschap.

Stel je vraag aan projectleider Sabine

ALLES BEGINT MET EEN ONTMOETING

Online of off line. We houden van exploreren van uitdagingen en behoeften binnen jullie organisatie. Als we iets voor elkaar kunnen betekenen merken we in gesprek wat er nodig is.

contact