Welkom bij het MO WEBINAR op 13 maart 12.15 uur

In deze gratis webinar ervaar je de kracht van Werken met aandacht. We vertellen iets over de wetenschap en het effect van regelmatige training. Na dit half uur ben je op de hoogte van wat werken met aandacht voor je kan betekenen en ga je ontspannen en met een frisse blik je middag in.

Dit webinar wordt gegeven door MO trainers Olga en Sabine.

Olga heeft meer dan 20 jaar ervaring als trainer met specialisatie op Leiderschap, Loopbaan en Organisatie Bezieling. De rode draad in haar trainingen is bewustzijn vergroten en mensen de impact laten ervaren die je daarmee kunt hebben op je eigen leven, de mensen om je heen, de organisatie en de aarde. 

Sabine heeft haar roots in het bedrijfsleven middels jaren ervaring in het Management Team van Esprit Benelux. Sinds 2010 is ze thuis in het trainerschap met focus op Mindfulness in Organisaties. Sabine ziet hoe mindfulness voordeel brengt in de gehele organisatie. Vanuit meer rust en helderheid volledig aanwezig zijn op je werk maakt dat alle facetten van je werk in een ander daglicht komen te staan. Mindfulness is een changemaker!

Samen presenteren wij de GRATIS webinar ‘Leiderschap met Aandacht en Betekenis’.

Wat we zullen delen:

  • De grote impact van bewustzijnsontwikkeling in je (persoonlijke) leiderschap.
  • Wetenschap; aandacht & mindfulness & leiderschap
  • Waarom jij hoe dan ook een changemaker bent
  • Direct vandaag betekenisvol werken 
  • Het Seminar

Wij delen graag onze kennis en ervaring over de kracht van leiderschap met aandacht. Aan onze webinars zijn geen kosten verbonden. Fijn dat je tijd vrijmaakt om bij te dragen aan de kwaliteit van je persoonlijk leven en het effect daarvan op de wereld om je heen.

X