Als ondernemer neem je je gezondheid serieus. Je zorgt goed voor je lijf en je bent je over het algemeen bewust van wat je eet. Onderneem jij al actie om ook mentaal fit te blijven?

Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van aandachttraining, of mindfulness, maar heb je je er nog niet eerder echt in verdiept. Misschien je er geen tijd voor want…druk met je onderneming.

En dat snappen we. Maar mogelijk is de training een heroverweging waard. Aandachttraining kan jou helpen gezonde(re) werkgewoontes te ontwikkelen zodat stress minder vat op je heeft. Je wordt daardoor in staat gesteld om gezondere keuzes te maken. Dat begint heel klein, maar naarmate je meer traint ontdek je de vruchten die hiervan te plukken zijn. Het heeft een duurzaam en wetenschappelijk bewezen effect op het welzijn van jou als ondernemer, en als mens.

Aandachttraining biedt jou ondersteuning om vanuit overzicht, rust en vanuit jouw oorspronkelijke drijfveren te blijven ondernemen.

Deze online training biedt jou een laagdrempelige kennismaking met de theorie, de praktijk en de wetenschappelijke achtergrond van aandachttraining. Door dagelijks de aangeboden oefeningen te doen kun je ook echt gaan ervaren wat ze voor je kunnen (gaan) betekenen.

Het Programma

We starten gezamenlijk op 18 mei 2020 met een online Clinic via ZOOM, van 10.00 uur tot 12.00 uur. Vervolgens doorloop je een 10 daagse online training waarbij je elke dag een mail krijgt met een kleine oefening en inspiratie. We besluiten de training met een coaching sessie waarin je persoonlijk advies en ondersteuning krijgt voor jouw verdere beoefening.

Doe je mee?

Wat kost het?

We hebben ons best gedaan ons aanbod ook graag qua kosten laagdrempelig te maken. Het Mentaal Fit voor Ondernemers-pakket​ heeft een waarde van 200 euro. Sharepeople biedt jou maar liefst 50% korting op de training die op 18 mei start, waardoor je de kosten neerkomen op 99 euro.

Omdat wijzelf weten dat -ook gezien de huidige omstandigheden- aandachttraining van zeer grote waarde kan zijn voor professionals, doen we daar zelf nog een early bird aanbieding bovenop: Als je je voor 22 april aanmeldt betaal je slechts 69 euro!

AANMELDEN

De Trainers

Yvonne van Iersel en Angela Wind zijn de trainers die zijn verbonden aan dit programma.


We kijken er naar uit met je te starten!

Yvonne en Angela. 

MO Mindful Organisaties