Iedere werkdag

Live Meditatie Maandabonnement

Van 06.30 – 07.00 uur

Heb je  een Mindfulness Training gevolgd of weet je hoe goed je je voelt door meditatie? Vind je het ook zo moeilijk om regelmatig te gaan zitten of je meditatie dagelijks te beoefenen? Juist in tijden van onzekerheid is het fijn om je bewustzijn stevig te verankeren in je -werk-dag. Je kunt altijd weer opnieuw beginnen. Iedere dag opnieuw. Ieder moment opnieuw. Nu met het MO Mindful Leven & Werken Meditatie Maandabonnement. Je dagelijkse focus en inspiratie. Wakkere start van de dag met MO’s Sabine van der Post. 

#mindfulness #consciousbusiness #focus #werkplezier #purpose #team-werk #mo-netwerk

Maandabonnenment € 45,- incl. BTW 
In september betaal je eenmalig €22,50 euro incl. BTW

>> Schrijf je hier direct in

Volg dagelijks de live meditatie en train je brein voor mentaal welzijn en een mindful werkdag. Dagelijks mediteren maakt het verschil in je -werk-dag. Met een Mindful start geef je jezelf focus en een stevig anker naar je thuisbasis. Het is een ijkpunt waarnaar je gedurende de dag kunt terugkeren; een plek van rust, wijsheid, verbinding en creativiteit. 

Meld je nu aan – en volg direct de meditatie van vandaag-  of start morgenochtend live met de groep – wees welkom

Iedere werkdag tussen 06.30 – 07.00 uur kun je in de besloten Facebookgroep meedoen met de live meditatie van Sabine. Een goedemorgen met een gedeelde krachtige ervaring. Je kunt je opmerkingen of vragen stellen in de comments, via e-mail of what’s app. Sabine reageert iedere dag.

De meditaties zullen dagelijks verschillen en zullen een mix zijn van inspiratie, geleide meditatie, stilte en focus voor je -werk-dag. De video wordt bewaard in de facebookgroep mocht je deze later willen volgen.

Na betaling ontvang je:
> 40 live meditaties ( met mogelijkheid deze tijdens de maand terug te bekijken)
> dagelijkse mogelijkheid tot vragen stellen over je beoefening

> de uitnodiging voor de besloten facebookgroep
> het ondersteunende ‘Meditatie intentie & commitment’ werksheet
> basis opfris informatie over mindfulness & meditatie

Na de maand krijg je een aanbod ter verlenging en indien je daar niet op in gaat  loopt je abonnement automatisch af.

Mocht je nog geen ervaring hebben met Mindfulness of meditatie is het raadzaam om eerst een basis training te volgen. Dit kan maatwerk zijn of een groepstraining. Mail sabine@mo-netwerk.com

De trainer
Sabine van der Post | Founder MO-netwerk & Blancday | 10 jaar trainer en ondernemer in 2020 | > 500 mensen getraind | Roots in Management & Marketing | ESPRIT Wholesale | Vriendelijk, helder, professioneel en enthousiast zijn haar trainers kenmerken. Op de InsightTimer luisteren dagelijks mensen naar Sabine’s meditaties. Nu samen iedere dag live de dag starten!

Meld je aan voor een Maand LIVE meditaties