bewuste werkdag

regelmatig Live 10/20 min. Meditaties & Telegram inspiratie

06.30 – 08.30 – 12.30  – 16.45 uur

Meditatie is het trainen van aandacht en bewustzijn. En een basis voor veerkracht. Je thuisvoelen bij jezelf. In prettige, neutrale en onprettige momenten. 

Mindfulness stevig verankeren in je -werk-dag betekent keer op keer inchecken bij jezelf want je weet; de automatische piloot, de onrust en de gejaagdheid nemen het snel over.

We denken vaak dat we vanuit gejaagdheid en de DOE modus het meest constructief zijn. Is dat waar? Ervaar zelf hoe het is om keer op keer tijdens je werkdag terug te schakelen naar de ZIJN modus. Mindful; bewust aanwezig zonder oordeel.

Een mooie bijkomstigheid van meditaties is dat ( wanneer je er niet naar streeft!) je zenuwstelsel in de kalmte modus komt. Een staat waarin je kennis goed kunt opslaan, emoties de ruimte geeft en stress loslaat en ontspant in de mate waarin dat mogelijk is voor jou. Er ontstaat ruimte. Ware zelfzorg.

Plan je je eigen meditatie momenten in je agenda? Of kom je samen mindful de werkdag starten, een mindfulness meditatie na je lunch of een bewust einde van de werkdag.

MO’s Sabine van der Post begeleidt regelmatig live meditaties via de gratis app Insight Timer, hier vind je de link naar Sabine en de actuele Live momenten, wil je een week notificatie ontvangen wanneer Sabine live gaat meld je dan aan via What’s App 06-34226972 of doe een aanvraag voor het Telegram account Mindful Werkdag.

De trainer
Sabine van der Post | Founder MO-netwerk > 10 jaar trainer en ondernemer | > 1000 mensen getraind | Roots in Management  ESPRIT  | Vriendelijk, helder, professioneel en enthousiast zijn haar trainers kenmerken. Op de InsightTimer luisteren dagelijks mensen naar Sabine’s meditaties. Nu samen iedere dag live de dag starten!

Meld je aan voor de Mindful werken notificaties