Waar ligt jou interesse, uitdaging of verlangen ?

Voor jou Voor de Organisatie

Voor jou Voor de Organisatie

Voor jou Voor de Organisatie

Hallo BIJZONDER GOED ONTWIKKELD ZOOGDIER!

Mindful Werken & Ontwikkelen

Zoogdieren zijn we! En ons brein heeft aandachtstraining nodig om de 21e eeuw bij te benen. Om niet te verzanden in stress, mentale ziekten, afbraak van mens, maatschappij en aarde. Om vanuit positieve energie, hoop, wijsheid ons waanzinnig menselijk potentieel te ontwikkelen. Je werk en organisaties zijn fantastische vehikels om dat te bewerkstelligen!

Wetenschap, onze persoonlijke dagelijkse ervaring en de reacties van de vele 100e deelnemers die we hebben getraind zeggen het. Je aandacht kunnen richten en bewustzijn in dit ene moment hier en nu. Problemen erkennen en samen aangaan. Vanuit een vriendelijke intentie eerlijk en duidelijk kunnen zijn. Dat maakt het grote verschil in levenskwaliteit en de keuzes die je maakt. Hiervoor is (brein) training nodig. Heldere doeltreffende inspirerende mindfulness based training. Als stevige vertrouwde thuisbasis van innerlijke rust, ontspanning, wijsheid, verbinding en werkplezier. Ervaar het zelf.

MELD JE AAN VOOR ONS WEBINAR

Hoe wij werken in organisaties:

Mindfulness in Learn & Development 

De onboarders beginnen aan de Mindful Basic’s Workshop. Neurowetenschap, stressoren, het effect van mindfulness en open uitnodiging tot bewust werken en meditatie via de MO app.

De Mindful Business Training geeft focus op persoonlijke & zakelijke ontwikkeling middels mindfulness. Meer innerlijke rust, bewustere keuzes, eerlijke en vriendelijke communicatie, creativiteit en duurzaamheid zijn thema’s in deze training. 

Borging. Er worden 6 Reboot Workshops per jaar aangeboden met thema’s die spelen in de organisatie. Buddies houden elkaar wakker op ontwikkelingspunten en de Interne Ambassadeurs initiëren meditatiebreaks en kunnen met MO’s projectleider sparren over de dagelijkse implementatie van mindfulness op de werkvloer.

Meer inforamtie

Intern Mindfulness Netwerk – Mindful Project Leider

Een van onze interim Mindful Project leiders is co-founder van het EY Mindfulness Netwerk. Middels Webinars & Online trainingen worden medewerkers uitgenodigd mindful te werken en ontwikkelen. Daarnaast werken wij aan de Team Ontwikkelings Trajecten.

Meer informatie

Bewust Betekenisvol Leiderschap

De leiderschapsontwikkeling bij partner AES is gefaciliteerd door een mix van Groepstraining van lokaal en internationale leiders en lange termijn individuele Leiderschapstrajecten.  Waarbij de individuele training de progressie op teamniveau verhelderd en versneld.

Meer informatie

Mindfulness Basis + Thema Trainingen

Naast de Mindful Basis Training biedt gemeente Alkmaar middels de Alkmaar Academie haar medewerkers 3 thema trainingen aan. Deze bestaan uit twee individuele sessies om persoonlijke patronen en ontwikkelingswensen te verduidelijken en 4 groepssessies. De huidige trainings thema’s zijn: Afleiding of Aandacht of Werk Prive Balans of Fysieke intelligentie. De trainingen zijn voor iedereen beschikbaar en zijn geschikt voor verdieping en opfrissing van de Mindfulness Basis training.

Meer informatie

Mindfulness & R.o.i

Wat brengt Mindfulness?

WETENSCHAP + BUSINESS CASES

Wat is Mindfulness, de oorsprong en wat zegt meer dan 40 jaar wetenschappelijk onderzoek aan gerenomeerde Universiteiten? Wat zeggen grote bedrijven als SAP over de implementatie van Mindfulness? En wat kan er gezegd worden over de return on investment?

Bekijk de video van SAP’s Chief Mindfulness Officer of download onze whitepaper. 

Download whitepaper

ALLES BEGINT MET EEN ONTMOETING

Mindful Sparren doen we graag, we houden niet van sales maar wel van exploratie van uitdagingen en behoeften in de organisatie. Als we iets voor elkaar kunnen betekenen merken we in gesprek wat er nodig is.  Oprechte nieuwsgierigheid geeft inspirerende gesprekken en zo leren we altijd iets van elkaar. 

contact